Kompetencer og faglighed

Vi prioriterer gennemsigtighed og tryghed i samarbejdet, derfor har vi oprettet denne side, så I kan se, hvilke kompetencer vores professionelle sundhedsberedskabspersonale besidder.

Samarit

Vores samaritter er veluddannede og har en høj faglighed, de har gennemgået en udvidet førstehjælpsuddannelse på 15 timer. De fungerer som assistenter for nødbehandlere eller som en del af bemandingen i behandlerteltet. Samarittens primære opgave er at modtage patienterne efter, at de er blevet vurderet af en nødbehandler eller en sundhedsfagligt uddannet person. Herefter påbegynder samaritten behandlingen i samråd med nødbehandlerne, der har det overordnede behandlingsansvar.

Samaritens kompetencer

  • Psykisk førstehjælp
  • Behandling af brud og forstuvninger
  • Behandling af sår
  • Måling af vitale parametre ved hjælp af: Blodsukkermåling, Blodtryksmåling, Pulsoksimeter, Respiration, Puls, Temperatur, NRS
  • Hjertelungeredning i hold
  • Brandsårsbehandling
  • Hjertestarter
  • Medicinsk ilt behandling

# Er du interesseret i at vide mere om, hvad en samarit er? Klik her for yderligere information.

Nødbehandler

Vores nødbehandlere udgør den største gruppe i vores firma. Alle vores nødbehandlere er uddannet i akutmedicinsk behandling og har gennemgået vores krævende nødbehandleruddannelse. De er godkendt af vores korpslæge til at udføre medicinske behandlinger, som er delegeret af vores korpslæge.

Vores nødbehandlere har evnen til at arbejde selvstændigt eller i teams og kan fungere som akut vurderingsenheder. Som selvstændige enheder tager de ud til patienter og vurderer behovet for behandling, hvorefter de kan iværksætte passende medicinske indgreb, indtil yderligere ressourcer ankommer. Normalt er vores akutte vurderingsenheder udstyret med ATV’er, cykler eller lignende, der sikrer hurtig adgang til patienter i nød.

Disse enheder er ideelle, når vi samarbejder med andre aktører om at løfte en sundhedsberedskabs opgaver ved at tilbyde vores medicinske ekspertise. Vores nødbehandlere er en pålidelig og professionel støtte til enhver situation, der kræver hurtig og effektiv medicinsk intervention.

Vores nødbehandleres medicinske kompetencer

  • Håndtering af luftveje med nasal airway og maskeventilation
  • Inhalationsbehandling til astma og KOL med: Duovent
  • Smertestillende medicinsk behandling med: Paracetamol, Diclofenac, NSAID,
  • Allergiske reaktioner behandling med: Antihistaminer, Adrenalin
  • Hjerte behandling med: Acetylsalisylsyre, Nitroglycirin
  • Vurdering af patienter og skader
  • Blødningskontrol

Nødbehandleren har også alle de samme kompetencer som samariten

Er der styr på delegation og korpslæge?

Ifølge sundhedsloven er avanceret behandling forbeholdt læger. Derfor har vi en korpslæge tilknyttet for at sikre høj patientsikkerhed og for at vores professionelle nødbehandlere og sygeplejersker kan udføre medicinsk behandling. Vi er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed.

Med vores korpslæge sikrer vi, at alle behandlingsprocedurer udføres korrekt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Professionelt sundhedsberedskab til events og virksomheder

Sundhedsberedskab er afgørende for både virksomheder og events for at sikre deltagernes sikkerhed og trivsel. Uanset om det drejer sig om en byfest, koncert eller en sportsbegivenhed, er det vigtigt at have et pålideligt og effektivt sundhedsberedskab på plads.

Vi hos PreMedical tilbyder professionel rådgivning om dimensionering af sundhedsberedskabet, og som samarbejdspartner støtter vi med rådgivning samt koordinering med myndighederne. Vi er dedikerede til at støtte jer gennem hele processen for at sikre, at I opfylder alle krav og skaber et sikkert miljø for jeres arrangement.

Kundeservice

+45 28 45 01 55

Har du akutte behov for serviceydelser er vores telefonlinje bemandet døgnet rundt. eller hvis du har generelle spørgsmål er vi klar til at hjælpe alle hverdage fra kl. 08:00 til 17:00.

Kontakt os