Sygeplejerske og Læge

Til større arrangementer har vi de nødvendige kompetencer. Vi tilbyder professionel assistance med vores team af sygeplejersker og læger. Suppleret med vores øvrige sundhedsberedskabsydelser sikrer vi et højt niveau af medicinsk tryghed og avanceret behandling under dit arrangement.

Professionel sundhedsfaglig beredskab

Vores læger og sygeplejersker er yderst kompetente og har omfattende erfaring med behandling af akut sygdom. Vi prioriterer dine gæsters sikkerhed højt, og sikrer, og med vores sundhedsfaglige team kan vi levere avanceret behandling ved behov.

Med mange års erfaring inden for akutmedicin kan vores læger håndtere en bred vifte af medicinske situationer med ro og professionalisme. De er trænet til at træffe hurtige og effektive beslutninger, der kan redde liv og minimere risikoen for komplikationer.

Vores sygeplejersker arbejder tæt sammen med lægerne, Samaritter og nødbehandler for at sikre, at hver patient modtager den bedst mulige pleje og behandling. De er veluddannede og dygtige til at udføre procedurer og administrere medicin.

Vi forstår, at større arrangementer kan medføre forskellige sundhedsrisici, og derfor tilbyder vi et omfattende sundhedsberedskab, der sikrer, at din begivenhed er godt forberedt på enhver medicinsk nødsituation. Vores mål er at give dig og dine gæster tryghed og tillid til, at de vil modtage den bedst mulige behandling, hvis behovet opstår.

.

Behov for læge eller stævnelæge

Vores stævnelæger besidder den nødvendige ekspertise til at fungere som ansvarlige læger ved alle typer events. I samarbejde med vores dygtige sygeplejersker, samarit og nødbehandler er de et stærkt team, der kan arbejde både på stedet som en del af akutholde ved akutte skader og på større behandlingspladser. Dette kan være i kortere perioder eller i døgnberedskab som ved festivaler, hvor vi tilbyder høj faglig behandling med avanceret medicin.

Sygeplejerske til event

Vores sygeplejersker har omfattende erfaring med at håndtere akutte patienter og er kompetente i at udføre avanceret medicinsk behandling under vores korpslæges delegation, såsom væsketerapi og monitorering. Som akutsygeplejersker er de også i stand til at arbejde selvstændigt og varetage visitation og behandling af komplekse patienter. Deres ekspertise og selvstændige kompetencer bidrager til at sikre den bedst mulige pleje og behandling. Læs også om, Roskilde Festival anvender sygeplejersker i deres akutklinik.

Hvornår skal man vælge at have en sygeplejerske med til ens arrangement

Ved at have sygeplejersker til stede ved jeres arrangementer kan betydeligt øge den medicinske faglighed og sikkerhed. Vi har identificeret flere situationer, hvor det er særligt vigtigt at overveje at inkludere en eller flere sygeplejersker. Husk, vi er her for at hjælpe jer hele vejen igennem.

Store arrangementer

Ved større events er det ofte nødvendigt at have et stærkt medicinsk beredskab. Sygeplejersker kan levere høj faglighed og sikre, at deltagerne får den bedst mulige pleje.

Højrisiko events

Hvis der er øget risiko for skader eller sygdomme, som ved ekstreme sportsbegivenheder som maratonløb eller arrangementer, hvor der er en stor risiko for euforiserende stoffer, er det essentielt at have sygeplejersker til stede. De er uddannet til at håndtere akutte medicinske situationer og kan give den nødvendige pleje hurtigt og effektivt.

Særligt sårbare gæster

Hvis arrangementet inkluderer særligt sårbare grupper som ældre eller personer med kroniske sygdomme, er det vigtigt at have sygeplejersker til stede, der kan yde specialiseret pleje. Denne gruppe har ofte et komplekst sygdomsbillede med mange forskellige sygdomme, der spiller ind over hinanden.

Ved at inkludere sygeplejersker i jeres eventberedskab sikrer I, at der altid er en høj standard af medicinsk behandling, hvilket skaber tryghed og sikkerhed for alle deltagere.

Vi står klar til at hjælpe jer med at skræddersy den bedste løsning til jeres arrangement.

Kundeservice

+45 28 45 01 55

Har du akutte behov for serviceydelser er vores telefonlinje bemandet døgnet rundt. eller hvis du har generelle spørgsmål er vi klar til at hjælpe alle hverdage fra kl. 08:00 til 16:00.

Beredskabskontoret

+45 61 46 69 91

Vores beredskabsrådgivere er tilgængelige på telefonen alle hverdage fra kl. 08:00 til 17:00. De står klar til at besvare jeres spørgsmål og give professionel vejledning om beredskab til events

Kontakt os