Sundhedsberedskab til motorsport

Skal du afholde et motorsport event? Vi kan hjælpe med at sikre sundhedsberedskabet til jeres arrangement.

Vores professionelle beredskabsløsninger sørger for, at både gæster og deltagere kan føle sig trygge. Vi tilbyder erfarent og uddannet sundhedspersonale, der er klar til at håndtere enhver situation, så jeres event kan forløbe sikkert.

Vi er klar med hjælp til jeres motorsport event

Når man arrangerer motorsport, er der mange sikkerhedsmæssige aspekter at tage højde for, uanset om det er et løb med adgang for tilskuere eller et lukket løb. Vores professionelle nødbehandlere og samaritter er klar til at sikre, at jeres arrangement forløber trygt og effektivt.

Vi tilbyder sundhedsberedskab til lukkede motorsportsløb og traktortræk, hvor vi kan håndtere hele sundhedsberedskabsløsningen til jeres event.

 

 

motorsport

Motorsportsløb med adgang for publikum

Ved motorsportsløb med adgang for publikum er der krav om tilstedeværelse af ambulance og stævnelæge, mens almindelige traktortræk er undtaget fra disse krav. Selvom vi ikke leverer ambulanceservice direkte, kan vi hjælpe med at etablere kontakt til vores pålidelige samarbejdspartnere, der kan levere denne service.

Ved større motorsportsløb med mange tilskuere er der ofte behov for et supplerende beredskab, både til tilskuere og i tilfælde af større ulykker. Vi er klar til at assistere med sundhedsberedskabet til jeres motorsport event. Med vores erfarne team.

Sundhedsberedskab til motorsportsløb

Vi kan tage os af hele beredskabsløsningen til disse motorsport event.

Med tilskuere

  • Traktortræk 

Uden tilskuere

  • Gokart
  • Speedway 
  • Motocross

Arrangerer du et motorsportsløb med krav om ambulance og stævnelæge? Vi kan stadigvæk hjælpe. Vores team kan tage sig af publikum og sikre deres sikkerhed og velbefindende, mens ambulancen koncentrerer sig om banen og deltagerne.

    Motorsport typer

    Er du interesseret i at læse mere om, hvad vi kan tilbyde specifikt til den motorsportsgren, du arrangerer? Se nærmere på vores ydelser herunder. Hvis du ikke finder din sportsgren nævnt, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

    Professionelle samarit til motorsport

    Når du arrangerer et traktortræk, er det vigtigt at prioritere sikkerheden. Hos PreMedical tilbyder vi erfarne samaritter, der sikrer, at dit arrangement forløber trygt og uden problemer. Vores professionelle team håndterer både mindre skader og akutte medicinske situationer.

    Læs mere om samaritter til traktortræk her

    Sundhedsberedskab til karting

    Vi tilbyder skræddersyede beredskabsløsninger til gokartløb og karting, tilpasset hvert enkelt arrangement for at sikre optimal sikkerhed. Vi leverer professionelt personale og moderne udstyr, så jeres deltagere er i sikre hænder.

    Læs mere om karting og gokartløb her

    Få en uforpligtende samtale om en skræddersyet løsning til jeres event

    Ingen events er ens, og derfor tilbyder vi altid skræddersyede løsninger til alle vores kunder. Vi drager nytte af vores omfattende erfaring fra tidligere motorsportsevents for at kunne tilbyde jer den bedste service.

    Lad os tage en uforpligtende samtale om jeres arrangement og de udfordringer, I måtte stå overfor, så vi kan finde den optimale løsning til jer. Vores mål er at sikre, at dit motorsport event bliver en tryg og vellykket oplevelse for alle involverede.

    Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at skabe en sikker og professionel ramme omkring jeres motorsport event.

    Kundeservice

    +45 28 45 01 55

    Har du akutte behov for serviceydelser er vores telefonlinje bemandet døgnet rundt. eller hvis du har generelle spørgsmål er vi klar til at hjælpe alle hverdage fra kl. 08:00 til 17:00.

    Kontakt os