Samaritter til gokartløb

Er i ved gang med at planlægge et gokartløb og har brug for en sundhedsberedskabspartner?  det kan vi hjælpe med, vi tilbyder samaritter til gokartløb og kan også stille med nødbehandlere, sygeplejersker og læger, hvis i ønsker en omfattende sundhedsberedskabsopsætning. Vores samaritter er desuden ideelle til mindre løb, der er lukket for publikum.

Vi anvender udelukkende professionelt sundhedspersonale til vores ydelser. Dette sikrer jer, at i trygt kan stole på os. Vi udfører altid behandlinger i overensstemmelse med gældende love og regler.

 

Professionel beredskab til karting

Vi har udviklet et koncept, der passer perfekt til gokartløb uden publikum. Vi tilbyder vores professionelle personale til en fornuftig pris, så i som arrangører kan have ro i maven og tryghed ved, at vores personale lever op til alle professionelle standarder.

I vores standardopsætning indgår en nødbehandler og en samarit, som vil være til stede ved banen under alle løb. Dette sikrer, at vi hurtigt kan reagere, hvis der opstår en situation, hvor der er brug for vores assistance.

Vi har altid vores akuttasker med ud til banen, så vi hurtigt kan påbegynde nødvendig behandling. Vi har to typer tasker: en CDE-taske, der indeholder forbindinger, plaster, isposer samt medicin, som vores nødbehandler har kompetencerne til at må administrere. I AB-tasken findes der ilt og udstyr til håndtering af patientens luftveje.

Professionel beredskab til karting

Hvorfor skal man vælge professionelle samaritter

Vi bliver fra tid til anden kontaktet af forskellige eventarrangører, der har brug for hjælp, fordi deres førstehjælpsleverandører har svigtet få dage før løbsdagen.

Dette vil aldrig ske hos os, da vi udelukkende bruger professionelt lønnet personale til alle vores kunder. Dette sikrer jer som kunde, at vi er i stand til at varetage den sundhedsmæssige dækning af jeres løb, både fagligt og organisatorisk. Vi garanterer, at vi altid kan stille med det nødvendige personale og aldrig melder fra i sidste øjeblik.

Gokartløb med adgang for publikum

Når der er adgang for publikum, er der krav om, at der skal være ambulance og stævnelæge til stede. Vi tilbyder ikke ambulance service direkte, men vi kan hjælpe med at etablere kontakt til en af vores samarbejdspartnere, som kan varetage denne opgave.

Vi kan derimod sørge for stævnelæge og supplerende sundhedsberedskab til publikum, så ambulancen kan fokusere på gokartbanen.

 

 

  Få en uforpligtende samtale om samaritter til gokartløb

  Ingen klubber er ens, og derfor tilpasser vi altid vores beredskab til jeres specifikke ønsker og behov. Vi er her for at løse jeres udfordringer, så løbet kan foregå trygt og sikkert for deltagere, officials og tilskuere.

  Vi vil gerne høre mere om jeres arrangement, så vi sammen kan finde en løsning, der dækker jeres behov, Klik på knappen herunder for at bestille din uforpligtende samtale.

  Kundeservice

  +45 28 45 01 55

  Har du akutte behov for serviceydelser er vores telefonlinje bemandet døgnet rundt. eller hvis du har generelle spørgsmål er vi klar til at hjælpe alle hverdage fra kl. 08:00 til 16:00.

  Beredskabskontoret

  +45 61 46 69 91

  Vores beredskabsrådgivere er tilgængelige på telefonen alle hverdage fra kl. 08:00 til 17:00. De står klar til at besvare jeres spørgsmål og give professionel vejledning om beredskab til events

  Kontakt os